Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Νεαρός μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Νεαρός μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Νεαρός μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πνικός σε ξενοδοχείο στο εροδρόμιο της ς «». Ένας επιτέθηκε στη μητέρα του, μαχαιρώνοντάς τη με μανία, μπροστά στα μάτια του μικρού του αδερφού! Ο έμενε μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό του σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, και τα ξημερώματα άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην 37χρονη.

Η γυναίκα ούρλιαζε, και στο ξενοδοχείο επικράτησε πανικός. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, και ο συνελήφθη ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Ο μικρός αδερφός βρίσκεται στο Αγλαΐα Κυριακού.

Η γυναίκα έφτασε στην τη Δευτέρα με τα δύο της από τη Ρωσία, για τη διεθνή έκθεση γούνας που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο κοντά στο αεροδρόμιο.  Ευκατάστατη οικογένεια, ήθελε να παραστεί και να παρακολουθήσει όλα τα επώνυμα ονόματα παραγωγών γούνας από όλο τον κόσμο, ενώ διέμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο του αεροδρομίου.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής το ξενοδοχείο αναστατώθηκε από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της μάνας που καλούσε σε βοήθεια. Μόλις οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου πήγαν στο δωμάτιο, αντίκρισαν την 37χρονη βουτηγμένη στο αίμα από τις μαχαιριές. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο , ο οποίος δεν ήταν σε θέση να πει ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του. Η άτυχη Ρωσίδα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αερολιμένα.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση