Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους
Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής στα τέσσερα πτώματα, του 46χρονου αρχιφύλακα, δράστη και αυτόχειρα, καθώς και της συζύγου του, του παιδιού και της πεθεράς, αναμένονται από την Ασφάλεια ς, για να φωτιστεί, τυπικά, το του θανάτου και να πέσει οριστικά η αυλαία της φοβερής ς που παίχτηκε χτες τα ξημερώματα, στους ς.

Παράλληλα, οι του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, έχουν αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς των θυμάτων και του δράστη, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα της ς και να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει μέχρι στιγμής, άτομα του τος της οικογένειας, υπήρχε μια ένταση στη σχέση του αστυνομικού με την πεθερά του σε πρώτη φάση, η οποία όμως «δηλητηρίαζε» και την σχέση του με την 48χρονη σύζυγό του, με την οποία είχε δεσμό επί χρόνια και παντρεύτηκαν το 2012. Λίγο μετά τον γάμο απέκτησαν και το κοριτσάκι τους, το οποίο ήταν περίπου 3,5 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές , οι συγγενείς του δράστη και αυτόχειρα, λένε ότι η πεθερά του ήταν αντίθετη στο γάμο της κόρης της, γιατρού ρευματολόγου και απαξίωνε διαρκώς τον γαμπρό της. Επίσης, λένε ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα στον αρχιφύλακα και την πεθερά, επειδή αυτός της ζητούσε να γράψει στην κόρη της το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο, ώστε να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της για να είναι κοντά στο και αυτό έκανε ακόμα μεγαλύτερη την ένταση που ήδη υπήρχε.

Πηγή: kathimerini
"Αλιεύοντας" την είδηση