Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Νέα πνοή στην τουριστική δραστηριότητα στη Δράμα χάρη στη στήριξη της Ε.Ε.
Νέα πνοή στην τουριστική δραστηριότητα στη Δράμα χάρη στη στήριξη της Ε.Ε.

Νέα πνοή στην τουριστική δραστηριότητα στη Δράμα χάρη στη στήριξη της Ε.Ε.

Μεττροπή της κπναποθήκης Spierer σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο

Η πόλη της ς αναβάθμισε την παρουσία της στον τουριστικό χάρτη με την αναβίωση της παλιάς καπναποθήκης Hermann Spierer του 1924  και τη μετατροπή της σε ένα ελκυστικό ξενοδοχείο. Το Hydrama Grand Hotel, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη στήριξη ευρωπαϊκής χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Jessica, ολοκληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας συνεχίζοντας να προσελκύει  το ενδιαφέρον των επισκεπτών στη .

Χάρη και στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, η ιστορική καπναποθήκη μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο 73 δωματίων, διατηρώντας ταυτόχρονα όλα τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτηρίου και αναδεικνύοντας την κομψότητα του.

Η λειτουργία του Hydrama Grand Hotel συνέβαλε στη 55 νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας διότι το ξενοδοχείο, εκτός από την προσέλκυση περισσότερων από 16.000 τουριστών μέσα σε ένα χρόνο, βοήθησε επίσης στην ανάπτυξη ενός διευρυμένου δικτύου συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

H πρότυπη αυτή ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα έργου στο οποίο επένδυσε η Ε.Ε. ενισχύοντας την οικονομία της τοπικής κοινωνίας με την ανάπτυξη του τουρισμού και τη θέσεων εργασίας.

Σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. και την εκστρατεία ΙnvestEU:

Μέσω των πολυάριθμων χρηματοδοτικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων της, η Ευρωπαϊκή Ένωση στοχεύει στην ενίσχυση της ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την προσέλκυση κεφαλαίων από τον ιδιωτικό τομέα με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους της Ε.Ε.. Υποστήριξη για την ανάδειξη έργων, εξειδικευμένες επιχορηγήσεις και προγράμματα διαθέσιμα σε όλα τα στάδια, έξυπνη δανειοδότηση για την ενεργοποίηση πρόσθετων επενδύσεων, στοχευμένη χρηματοδότηση για τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και τη διασύνδεση αποτελούν μερικές μόνο από τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει η Ε.Ε. . Οι ευρωπαϊκές επενδύσεις βελτιώνουν την καθημερινότητά μας εξασφαλίζοντας  καλύτερη εκπαίδευση, εκσυγχρονισμένο σύστημα υγείας, πράσινη ενέργεια, νέες υποδομές μεταφορών, προηγμένη τεχνολογία και πολλά άλλα παραδείγματα.

Η εκστρατεία ς του κοινού ΙnvestEU εγκαινιάστηκε το Φεβρουάριο του 2017, από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με σκοπό την των πολιτών αναφορικά με τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά κονδύλια μέσα από την ανάδειξη έργων που έχουν υλοποιηθεί με τη βοήθεια ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων με ορατά σε όλους.

Για να ανακαλύψετε τα οφέλη των επενδύσεων της Ε.Ε. κοντά σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://europa.eu/investeu/home_el

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση