Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα πνοή στην τουριστική δραστηριότητα στη Δράμα χάρη στη στήριξη της Ε.Ε.
Νέα πνοή στην τουριστική δραστηριότητα στη Δράμα χάρη στη στήριξη της Ε.Ε.

Νέα πνοή στην τουριστική δραστηριότητα στη Δράμα χάρη στη στήριξη της Ε.Ε.

Μετατροπή της καπναποθήκης Spierer σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο

Η πόλη της Δράμας αναβάθμισε την παρουσία της στον τουριστικό χάρτη με την αναβίωση της παλιάς καπναποθήκης Hermann Spierer του 1924  και τη μετατροπή της σε ένα ελκυστικό ξενοδοχείο. Το Hydrama Grand Hotel, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη στήριξη ευρωπαϊκής χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Jessica, ολοκληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας συνεχίζοντας να προσελκύει  το ενδιαφέρον των επισκεπτών στη Δράμα.

Χάρη και στην ευρωπαϊκή , η ιστορική καπναποθήκη μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο 73 δωματίων, διατηρώντας ταυτόχρονα όλα τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτηρίου και αναδεικνύοντας την κομψότητα του.

Η λειτουργία του Hydrama Grand Hotel συνέβαλε στη δημιουργία 55 νέων θέσεων εργασίας και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας διότι το ξενοδοχείο, εκτός από την προσέλκυση περισσότερων από 16.000 τουριστών μέσα σε ένα χρόνο, βοήθησε επίσης στην ενός διευρυμένου δικτύου συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

H πρότυπη αυτή ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα έργου στο οποίο επένδυσε η Ε.Ε. ενισχύοντας την οικονομία της τοπικής κοινωνίας με την του τουρισμού και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε. και την εκστρατεία ΙnvestEU:

Μέσω των πολυάριθμων χρηματοδοτικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων της, η στοχεύει στην ενίσχυση της ανάπτυξης, τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την προσέλκυση κεφαλαίων από τον ιδιωτικό τομέα με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους της Ε.Ε.. Υποστήριξη για την ανάδειξη έργων, εξειδικευμένες επιχορηγήσεις και προγράμματα σε όλα τα στάδια, έξυπνη δανειοδότηση για την ενεργοποίηση πρόσθετων επενδύσεων, στοχευμένη για τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και τη διασύνδεση αποτελούν μερικές μόνο από τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει η Ε.Ε. . Οι ευρωπαϊκές επενδύσεις βελτιώνουν την καθημερινότητά μας εξασφαλίζοντας  καλύτερη , εκσυγχρονισμένο σύστημα υγείας, πράσινη , νέες υποδομές μεταφορών, προηγμένη τεχνολογία και πολλά άλλα παραδείγματα.

Η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού ΙnvestEU εγκαινιάστηκε το Φεβρουάριο του , από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τα ευρωπαϊκά κονδύλια μέσα από την ανάδειξη έργων που έχουν υλοποιηθεί με τη βοήθεια ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων με αποτελέσματα ορατά σε όλους.

Για να ανακαλύψετε τα οφέλη των επενδύσεων της Ε.Ε. κοντά σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://europa.eu/investeu/home_el

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση