Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα καταδρομική επίθεση από μέλη του «Ρουβίκωνα»
Νέα καταδρομική επίθεση από μέλη του «Ρουβίκωνα»

Νέα καταδρομική επίθεση από μέλη του «Ρουβίκωνα»

Εφοδο στα γραφεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών, στην οδό Πειραιώς 28, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας». Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και προκάλεσαν ζημιές σε τζαμαρίες, γκισέ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στον 3ο και 4ο όροφο του κτιρίου. Οι δράστες αποχώρησαν πριν η αστυνομία προλάβει να φτάσει στο σημείο.

Λίγο αργότερα, στην ιστοσελίδα Athens Indymedia ανήρτησαν κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση. Σ’ αυτό, τα μέλη της αναρχικής ομάδας αναφέρονται στους πλειστηριασμούς ακινήτων προειδοποιώντας ότι «θα χτυπήσουμε χωρίς καμιά διάθεση ούτε διαπραγμάτευσης ούτε “διαλόγου”». «Καλούμε τον καθένα και την καθεμιά να στρατευτεί στον αγώνα για την άμεση υπεράσπιση της τελευταίας γραμμής άμυνας του λαϊκού πλούτου που έχει αντέξει την επίθεση του κράτους και του κεφάλαιου στα χρόνια της κρίσης», αναφέρουν.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Ζέττα Μ. Μακρή  για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού  - https://t.co/TMqWoFm5Yt -

  • Η αλλοίωση της σημασίας των λέξεων, εμπόδιο στη διασφάλιση δίκαιου αγροτικού εισοδήματος στην νέα Κ.Α.Π.… - https://t.co/Utp53DlzeN -

  • "Καμπανάκι" για τα πνευματικά δικαιώματα επαγγελμάτων από τον συντονιστή της ΚΕΕ - https://t.co/ZfxAEtOo1P -

"Αλιεύοντας" την είδηση