Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Ναι» στον διάλογο, το μήνυμα της Γεννηματά στο συνέδριο του Ποταμιού
«Ναι» στον διάλογο, το μήνυμα της Γεννηματά στο συνέδριο του Ποταμιού

«Ναι» στον διάλογο, το μήνυμα της Γεννηματά στο συνέδριο του Ποταμιού

«Σς κλώ να πείτε το μεγάλο ΑΙ στο πρώτο βήμα που είναι ο διάλογος μεταξύ μας. Αναμένουμε τις αποφάσεις σας. Δεν υπάρχει για χάσιμο» , τόνισε, η Φώφη στο χαιρετισμό της στο συνέδριο του Ποταμιού και πρότεινε να συγκροτηθεί κοινή επιτροπή αποτελούμενη από πρόσωπα αυξημένου κύρους, με ισότιμη συμμετοχή όσων συμμετέχουν στη , στο Ποτάμι και σε όσους θελήσουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΟΚ η κοινή επιτροπή που πρότεινε θα καθορίσει τα οργανωτικά ζητήματα και τις εισηγήσεις που θα γίνουν στη συνδιάσκεψη. «Η σύνθεση της», «μπορεί να γίνει στη συνδιάσκεψη χωρίς αποκλεισμούς αλλά και χωρίς να έχει πλειοψηφία κανένας φορέας», όπως είπε.

Η κυρία εξήγησε ότι πρότεινε τη διεξαγωγή προγραμματικής συνδιάσκεψης και όχι συνέδριο, «για να απαντήσουμε», όπως είπε, «σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να επιβιώσουν μέσω σκληρών κομματικών μηχανισμών».

«Δεν θέλω να καταλήξει η προσπάθεια μας σε ένα περίκλειστο φρούριο με τιμάρια δήθεν βαρόνων, δεν υπάρχουν τέτοιοι στον χώρο μας, ακόμη και εάν ορισμένοι το επιθυμούν», επισήμανε.

Ο χώρος, συνέχισε, αποτελείται από συγκεκριμένα κόμματα, συγκεκριμένο κοινωνικό χώρο και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επιρροή μας ενώ υπερασπίστηκε το έργο που έχει επιτελέσει το ΟΚ και δεν συμμερίστηκε καθόλου τη συζήτηση περί νέου ή παλιού, η οποία, όπως είπε, κρύβει απουσία ιδεών και αδυναμία λήψης αποφάσεων.

Ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε με έντονο τρόπο την κατάσταση της χώρας και άσκησε έντονη στην κυβέρνηση: «Δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο η κυβέρνηση της αριστεροακροδεξιάς, ενώ η χώρα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση