Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ναι στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ λέει ο Δραγασάκης, όχι λέει ο Δρίτσας
Ναι στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ λέει ο Δραγασάκης, όχι λέει ο Δρίτσας

Ναι στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ λέει ο Δραγασάκης, όχι λέει ο Δρίτσας

H ελληνική κυβέρνηση θ προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πκέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος ιάννης Δραγασάκης στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua), όπως μετέδωσε το Ρόιτερς.

Η και οι άλλοι διεκδικητές «μπορούν να υποβάλουν μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά» επισήμανε ο κ. Δραγασάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πεκίνο, σύμφωνα με το κινέζικο πρακτορείο.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός εβδομάδων αφότου υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω της αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος, σύμφωνα με το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Αλλη έχει ο

«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικος του ΟΛΠ ήταν σαφής.

Ότι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα» δήλωσε το απόγευμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ιάννη Δραγασάκη που φέρεται να έχει κάνει στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων», ο κ. Δρίτσας τόνισε: «Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ».

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση