Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ: Τα πραγματικά προβλήματα απουσιάζουν από τη θεματολογία της συνέντευξης του κ. Τσίπρα
ΝΔ: Τα πραγματικά προβλήματα απουσιάζουν από τη θεματολογία της συνέντευξης του κ. Τσίπρα

ΝΔ: Τα πραγματικά προβλήματα απουσιάζουν από τη θεματολογία της συνέντευξης του κ. Τσίπρα

Mετά την δημοσιοποίηση των όσων λέει ο σε του στην εφημερίδα Documento, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Το βιώνουν οι άνεργοι που δεν βλέπουν νέες δουλειές, οι νέοι που δεν έχουν προοπτική.
Η που διαλύεται από την υπερφορολόγηση, καθώς και όλοι οι , οι συνταξιούχοι και ο της υγιούς επιχειρηματικότητας. Όλοι αυτοί, δηλαδή, που απουσιάζουν από τη θεματολογία της συνέντευξης του κ. .
Προφανώς γιατί τα προβλήματά τους δεν τον ενδιαφέρουν. Σε όλους αυτούς θα έπρεπε να απολογηθεί  για τα πρόσθετα βάρη που τους προκαλεί συνέχεια, για την ανυπαρξία των αναγκαίων αλλαγών στην , στην παιδεία, στην ασφάλεια, στην υγεία. Παντού.
Ούτε κουβέντα για το πότε και πως θα κλείσει την αξιολόγηση. Για το τέλμα στο οποίο έχει βυθίσει τη χώρα, για την ανικανότητα της Κυβέρνησής του, για τα ατελείωτα ψέματα, για τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής που επί των ημερών του επεκτάθηκαν.
Άλλωστε η δόθηκε στην εφημερίδα και το δημοσιογράφο σήμα κατατεθέν της εξουσίας του και της διαπλοκής του. Γι’ αυτό περίσσεψε η αλαζονεία, το ψέμα και η προπαγάνδα. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που διακατέχεται από ύβρη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση