Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΝΔ: Ψεύτικα τα στοιχεία Τσίπρα για την εγκληματικότητα
ΝΔ: Ψεύτικα τα στοιχεία Τσίπρα για την εγκληματικότητα

ΝΔ: Ψεύτικα τα στοιχεία Τσίπρα για την εγκληματικότητα

«Ενοχλήθηκε σήμερα ο κ. ς που τον αποκαλέσαμε ψεύτη. Και την ίδια ακριβώς στιγμή απαρίθμησε σειρά εντελώς ψεύτικων στοιχείων στην απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τους ότι η ανίκανη Κυβέρνησή του έχει πολεμήσει την ανομία», αναφέρουν κύκλοι από τη , στον απόηχο της σημερινής σύγκρουσης κορυφής στη Βουλή, στη συζήτηση για την εγκληματικότητα.

«Μολονότι οι ξέρουν, βέβαια, την πραγματικότητα καθώς την ζουν στις γειτονιές τους, παραθέτουμε πέντε ενδεικτικούς πίνακες. Πρόκειται για τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της, που αφορούν τη λεγόμενη καθημερινή εγκληματικότητα», συνεχίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

«Τα στοιχεία της Αστυνομίας, όχι μόνον αναδεικνύουν ότι κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος, καθώς δεν αισθάνεται καμία ντροπή να επικαλείται στη Βουλή στοιχεία που προφανώς έχει κατασκευάσει από το μυαλό του. Είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του , όπου φαντασιώνονται και υπέρ του», καταλήγουν οι της . Ακόμη, παραθέτουν και πίνακες με επίσημα στοιχεία από την Αστυνομία σε τομείς στους οποίους ο , έκανε λόγο για μείωση περιστατικών, ενώ καταγράφεται από το 2014 και μετά.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση