Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια σε τρομοκράτες και εγκληματίες
ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια σε τρομοκράτες και εγκληματίες

ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια σε τρομοκράτες και εγκληματίες

Με τη φράση πως «η κάνει ρουσφέτι σε τρομοκράτες και εγκληματίες» η διά στόματος Β.Κικίλια, εκφράζει την εντονότατη διαφωνία της επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις , η επεξεργασία του οποίου άρχισε σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Η στην Επιτροπή έκανε την εμφάνισή της «με το καλημέρα», όχι μόνο επί της ουσίας του σχεδίου νόμου, αλλά και για διαδικαστικά ζητήματα. Δεδομένου ότι επιθυμώντας να προωθηθεί και ψηφιστεί σύντομα το συγκεκριμένο νομοθέτημα σχεδιάζει την εισαγωγή του στην Ολομέλεια την Πέμπτη ή την Παρασκευή μετά το , η με το επιχείρημα ότι ένα τόσο σοβαρό νομοθέτημα χρήζει εκτενούς επεξεργασίας, ζήτησε άνεση χρόνου και φήφισή του την δεύτερη εβδομάδα μετά την του .
«Είναι δύσκολη η κατάσταση και πρέπει να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, υποστήριξε ο Παρασκευόπουλος. Δεν πρέπει να καθυστερήσουμε» σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης . Παρασκευόπουλος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα πέντε θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/uiWZ5cgKwY -

  • Περισσότερα από 7.500 παιδιά δωρεάν σε Παιδικούς Σταθμούς #Voucher #ΚΔΑΠ #παιδικοίσταθμοί - https://t.co/7mfR4qRuu6 -

  • Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στο συγκρότημα #Γαιόπολις του Π. Θ. #Γαιόπολις - https://t.co/9B7eq9XjxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση