Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια σε τρομοκράτες και εγκληματίες
ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια σε τρομοκράτες και εγκληματίες

ΝΔ: Η κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια σε τρομοκράτες και εγκληματίες

Με τη φράση πως «η κάνει ρουσφέτι σε και εγκληματίες» η διά στόματος Β.Κικίλια, εκφράζει την εντονότατη διαφωνία της επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φυλακές, η επεξεργασία του οποίου άρχισε σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Η στην Επιτροπή έκανε την εμφάνισή της «με το καλημέρα», όχι μόνο επί της ουσίας του σχεδίου νόμου, αλλά και για διαδικαστικά ζητήματα. Δεδομένου ότι επιθυμώντας να προωθηθεί και ψηφιστεί σύντομα το συγκεκριμένο νομοθέτημα σχεδιάζει την εισαγωγή του στην Ολομέλεια την Πέμπτη ή την Παρασκευή μετά το Πάσχα, η αντιπολίτευση με το επιχείρημα ότι ένα τόσο σοβαρό νομοθέτημα χρήζει εκτενούς επεξεργασίας, ζήτησε άνεση χρόνου και φήφισή του την δεύτερη εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα.
«Είναι δύσκολη η κατάσταση και πρέπει να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, υποστήριξε ο Παρασκευόπουλος. Δεν πρέπει να καθυστερήσουμε» σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση