Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ: «Ο πρωθυπουργός παίρνει χρυσό μετάλλιο ψεύδους»
ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ: «Ο πρωθυπουργός παίρνει χρυσό μετάλλιο ψεύδους»

ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ: «Ο πρωθυπουργός παίρνει χρυσό μετάλλιο ψεύδους»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η , με φορμή την νάρτηση στο των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2016.

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευτεί για την κατάργηση του, έκανε την να εκδώσει μία σκληρή ανακοίνωση που, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για ακριβό λογαριασμό που θα πληρώσουν οι πολίτες, ενώ αναφέρεται και στην επικείμενη ΔΕΘ, λέγοντας πως ο κύριος Τσίπρας θα φοράει «μετάλλια αναξιοπιστίας».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκου αναφέρει:

«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας παίρνει επάξια το χρυσό μετάλλιο ψεύδους και ς εξαπάτησης. Το “κέρδισε” με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Δεσμευόταν να τον καταργήσει και τώρα έρχεται βαρύτερος για εκατομμύρια . Έχει “κερδίσει” και άλλο μετάλλιο. Με την κατάργηση του Ε, που έλεγε ότι θα διασφαλίσει. Έχει “κερδίσει” και τρίτο. Με τη δραματική μείωση των συντάξεων, ενώ έταζε και 13η.Ο κ. Τσίπρας ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, με τα μετάλλια της αναξιοπιστίας κρεμασμένα στο λαιμό. Μετάλλια που πληρώνουν πολύ ακριβά οι πολίτες. Και βέβαια, την ώρα που θα είναι στο βήμα, θα τα βλέπουν όλοι».

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ασκεί κριτική στο κυβερνητικό έργο στο σύνολο του, καθώς κοινοποιώντας σχετικό infographic που αποτυπώνει πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα με ύφεση στη ΕΕ , σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αξίζουμε. Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ελληνική οικονομία είναι η μοναδική στην Ευρωπαϊκή Ένωση που βυθίζεται στην ύφεση, την ώρα που όλοι οι άλλοι προχωρούν με ανάπτυξη. Σχέδιο εξόδου από την κρίση έχει μόνο η Νέα Δημοκρατία».

 

nd

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση