Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » NΔ για Σ. Αραβία: «Ψευδο-έγγραφα» που χρήζουν έρευνας ανακριτή
NΔ για Σ. Αραβία: «Ψευδο-έγγραφα» που χρήζουν έρευνας ανακριτή

NΔ για Σ. Αραβία: «Ψευδο-έγγραφα» που χρήζουν έρευνας ανακριτή

Η της Δ για κλιμάκωση της ααράθεσης με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο είναι ειλημμένη. Στο πλαίσιο αυτό στις 12 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος δίνοντας το στίγμα πως στη Δ δεν υπάρχει καμία διάθεση να «κλείσει». Η επιλογή αυτής της κλιμάκωσης δεν εντάσσεται σε κάποια στρατηγική, όπως προσπάθησε να πείσει ο Αλέξης ς κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το ίδιο θέμα, αλλά, όπως λένε υψηλόβαθμα στελέχη της Πειραιώς, είναι αποτέλεσμα της εδραιωμένης πεποίθησης πως πρόκειται για «καθαρό σκάνδαλο».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο αρμόδιος τομεάρχης Εσωτερικών κ. έκανε λόγο για «μη έγκυρα», με την νομική έννοια του όρου, αποδεικτικά χαρτιά τα οποία χαρακτήρισε «ψευδοέγγραφα» κάτι που πρέπει να ερευνήσει ο ανακριτής.

Παράλληλα ανέφερε πως στο έγγραφο που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά τον «τελικό χρήστη» (end user certificate), εμφανίζεται βεβαίωση υπογραφής από την Πρεσβεία της Ελλάδας, η οποία αφορά άλλο πρόσωπο από αυτό που υπογράφει το χαρτί.

Κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για «τετελεσμένο αμα». Επιπλέον ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως το κείμενο του Μαΐου του 2016 που εμφανίζει τον Β. Παπαδόπουλο ως πληρεξούσιο δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου και διερωτήθηκε «ποιος το έφερε και σε ποιον το έδωσε;»

Πυρ ομαδόν προς τον ΥΕΘΑ 

Μία πρόγευση της παγιωμένης αίσθησης που υπάρχει για το θέμα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, έδωσε η που χθες σχολίασε πως «τα χαρτιά τα οποία έχει δώσει ο κ Καμμένος είναι κάτι χαρτιά τα οποία είναι γραμμένα σε κάτι απερίγραπτα αγγλικά. Πχ Government of Greece και όχι Hellenic Republic… (θυμίζει το) Do you like mademoiselle the Greece» και υπογράμμισε ότι τα  έγγραφα αμφισβητούνται.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση