Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες

ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες

Ανταπάντηση στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη δίνει ο, Κώστας Καραγκούνης, τονίζοντας ότι η ΝΔ αποκάλυψε τις υπογραφές που έχει βάλει η κυβέρνηση και όχι το κείμενο.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρει ότι «τα περί Διαδικτύου είναι ανοησίες» προσθέτοντας ότι «εμείς αποκαλύψαμε ότι έχουν υπογράψει Μνημόνιο που το κρατάνε κρυφό και που δεν μπορούν να το εφαρμόσουν, γιατί φοβούνται τους δικούς τους».

Αναλυτικά:
 «Ο κ. Σακελλαρίδης το μόνο που κατάλαβε επιτέλους, είναι αυτό για το οποίο τους κατηγορούμε: Οτι έχουν υπογράψει που το κρατάνε κρυφό και που δεν μπορούν να το εφαρμόσουν, γιατί φοβούνται τους δικούς τους.
Ως προς τις ανοησίες περί διαδικτύου, ακόμα και ο δικός τους αντι, καθώς και άλλα στελέχη του , έλεγαν ότι δεν υπάρχουν δικές τους υπογραφές στην επέκταση της ς. Να όμως, που υπάρχουν και φαρδιές πλατιές μάλιστα.
Μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν υπογράψει το . Να που η σύμβαση συνδέεται ρητά και άμεσα με το μνημόνιο, πράγμα που το υπογραμμίζουν σε επιστολές τους και οι οργανισμοί της Τρόικας.
Ας τελειώσουν επιτέλους, τα πολλών ειδών ψέματά τους, γιατί η οικονομία μας δεν αντέχει άλλο».

Σημειωτέον ότι νωρίτερα ο Αντώνης έδωσε στη τη με υπογραφές δηλώνοντας ««Η σύμβαση έφτασε στα χέρια μας και είχαμε να τη δώσουμε στη ».

 

Πηγή: iefimerida

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση