Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες
ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες

ΝΔ: Εμείς αποκαλύψαμε τις υπογραφές σας στο Μνημόνιο που κρύβετε – Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες

Αντπάντηση στον Γβριήλ Σακελλαρίδη δίνει ο, Κώστας Καραγκούνης, τονίζοντας ότι η αποκάλυψε τις που έχει βάλει η και όχι το κείμενο.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της αναφέρει ότι «τα περί Διαδικτύου είναι ανοησίες» προσθέτοντας ότι «εμείς αποκαλύψαμε ότι έχουν υπογράψει Μνημόνιο που το κρατάνε κρυφό και που δεν μπορούν να το εφαρμόσουν, γιατί φοβούνται τους δικούς τους».

Αναλυτικά:
 «Ο κ. Σακελλαρίδης το μόνο που κατάλαβε επιτέλους, είναι αυτό για το οποίο τους κατηγορούμε: Οτι έχουν υπογράψει μνημόνιο που το κρατάνε κρυφό και που δεν μπορούν να το εφαρμόσουν, γιατί φοβούνται τους δικούς τους.
Ως προς τις ανοησίες περί διαδικτύου, ακόμα και ο δικός τους αρόεδρος της Βουλής, καθώς και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγαν ότι δεν υπάρχουν δικές τους στην επέκταση της συμφωνίας. Να όμως, που υπάρχουν και φαρδιές πλατιές μάλιστα.
Μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ότι δεν έχουν υπογράψει το μνημόνιο. Να που η σύμβαση συνδέεται ρητά και άμεσα με το μνημόνιο, πράγμα που το υπογραμμίζουν σε επιστολές τους και οι οργανισμοί της Τρόικας.
Ας τελειώσουν επιτέλους, τα πολλών ειδών ψέματά τους, γιατί η μας δεν αντέχει άλλο».

Σημειωτέον ότι νωρίτερα ο Αντώνης έδωσε στη δημοσιότητα τη συμφωνία με υπογραφές δηλώνοντας ««Η σύμβαση έφτασε στα χέρια μας και είχαμε χρέος να τη δώσουμε στη δημοσιότητα».

 

Πηγή: iefimerida

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση