Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά
ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά

ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά

Με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο , 44 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά ().

Για το θέμα αυτό, η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και οι Τομεάρχες, Άρτας  Γιώργος Στύλιος και βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά () σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη. Οι Υπουργοί της υπερθεμάτιζαν και καλούσαν τους ευρωβουλευτές να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου 2016.

Παρόλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη συμφωνία και, έκτοτε, η Κυβέρνηση, σαν άλλος , εμφανίζεται με δύο πρόσωπα.

Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η της απάτης και της εξαπάτησης των Ελλήνων».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση