Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά
ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά

ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά

Με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο , 44 της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά ().

Για το θέμα αυτό, η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, ς Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και οι αναπληρωτές Τομεάρχες, ς Άρτας  Γιώργος Στύλιος και βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά () σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη. Οι Υπουργοί της υπερθεζαν και καλούσαν τους Έλληνες ευρω να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου .

Παρόλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη συμφωνία και, έκτοτε, η Κυβέρνηση, σαν άλλος Ιανός, εμφανίζεται με δύο πρόσωπα.

Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η της απάτης και της εξαπάτησης των Ελλήνων».

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση