Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά
ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά

ΝΔ: 44 βουλευτές ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά

Με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, 44 βουλευτές της Νέας ς ζητούν την επίσημη θέση της Κυβέρνησης για τη Ε.Ε. – Καναδά (CETA).

Για το θέμα αυτό, η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας ς, βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και οι Τομεάρχες, βουλευτής Άρτας  Γιώργος Στύλιος και βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά (CETA) σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη. Οι Υπουργοί της υπερθεζαν και καλούσαν τους Έλληνες να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου .

Παρόλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη και, έκτοτε, η Κυβέρνηση, σαν άλλος , εμφανίζεται με δύο πρόσωπα.

Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η πολιτική της απάτης και της ς των Ελλήνων».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση