Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » «Ναυάγιο» και «αντίο» στο Μουντιάλ
«Ναυάγιο» και «αντίο» στο Μουντιάλ

«Ναυάγιο» και «αντίο» στο Μουντιάλ

Το «» της ς στην προκριμτική φάση του Πγκοσμίου Κυπέλλου ήταν η αμυντική λειτουργία, όμως στο χθεσινό με την έγινε «αχίλλειος πτέρνα». Εξαιτίας σοβαρών αμυντικών λαθών, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στο Ζάγκρεμπ με 4-1 και ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση. Θα είναι «» αν συμβεί η ανατροπή στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την το βράδυ στο «Καραϊσκάκη».

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Μίκαελ έριξε το βάρος στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τρεις κεντρικούς αμυντικούς (έως το 20' τελικώς). Ωστόσο, από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως το βράδυ θα ήταν δύσκολο για την Εθνική μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί κάποιος τον εφιάλτη που θα ζούσαν οι διεθνείς στο «Μαξιμίρ».

Το πρώτο μεγάλο λάθος έγινε μόλις στο 11' από τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος ανενόχλητος έχασε τον έλεγχο της μπάλας στη μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Κάλινιτς, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Ελληνα τερματοφύλακα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μόντριτς άνοιξε το σκορ. Στο 19', η Εθνική μας δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτήν τη φορά από τον Κάλινιτς να σκοράρει ανενόχλητος με τακουνάκι.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση