Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στους πολίτες το τίμημα των ελλειμμάτων του
Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στους πολίτες το τίμημα των ελλειμμάτων του

Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρεώνει στους πολίτες το τίμημα των ελλειμμάτων του

Σκληρή ανακοίνωση κατά του για το ασφαλιστικό εξέδωσε η Νέα Δημοκρατίας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χρεώνει στους πολίτες το τίμημα  των ελλειμμάτων που οι ίδιοι έφεραν. Αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, υπόσχονται ευημερίες, η απάντηση του .

Το κόμμα της Αξιωματικής ς επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «το κοινωνικό κράτος που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο. Διότι δίχως ανάπτυξη κανένα κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες ένα αποτελεσματικό δίκτυ προστασίας».

Συνεχίζοντας, η Ν.Δ. Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πολεμά την ανάπτυξη και τιμωρεί τους πολίτες χρεώνοντάς τους το τίμημα των ελλειμμάτων και της ύφεσης που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έφερε. Η διαχείριση της χς από το ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει κοστίσει 7% στο ΑΕΠ, ενώ η επίπτωση στο χρέος είναι 25% του ΑΕΠ. Αυτά προσπαθεί να τα αντισταθμίσει με μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών και εξοντωτική αύξηση εισφορών».

«Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταργεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα που θέσπισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί την πιο σύγχρονη, διαφανή, αποτελεσματική μέθοδο κοινωνικής προστασίας» τονίζει η και αναφέρει πως «η Ελλάδα καθίσταται ολοταχώς η μοναδική Ευρωπαϊκή χ δίχως σύγχρονο σύστημα κοινωνικής προστασίας και συνοχής».

«Βαδίζουμε ολοταχώς προς φτωχο μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει σύντομα το εναλλακτικό σχέδιό της για το ασφαλιστικό», καταλήγει η ανακοίνωση της .

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι «αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, αυτοί που δεν πρόλαβαν να απολύσουν 15.000 ανθρώπους και να εξαφανίσουν τις επικουρικές συντάξεις, με χοντρά ψέματα υπόσχονται σήμερα ευημερία στους πολίτες από ένα τηλεφωνικό Siemens αξίας 120.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο. Αλλά κανείς σε αυτό τον τόπο δεν είναι χθεσινός».

Τα σχόλια των κύκλων απαντήθηκαν άμεσα από τη Νέα Δημοκρατία, που σε νέα ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο ψέμα και λάσπη. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραϕροσύνη. Αντιλαμβανόμαστε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα αποτελέσματα των πρώτων δημοσκοπήσεων που δίνουν σαϕές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία ενόχλησαν πολλούς και ϕόβισαν ακόμη περισσότερους. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο ψέμα και λάσπη. Συνιστούμε μέτρο στους συκοϕάντες  του Μεγάρου ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση