Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης
Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης

Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης

Δι βοής εξελέγη νέος γρμματέας της Π.Ε της ΝΔ ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος .

«Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της ς εκπέμπει η  ΝΔ σήμερα», ανέφερε ο κ. ο οποίος μίλησε παράλληλα αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αολίτευσης και την επιτυχία που είπε ότι σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ότι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας Π.Ε και ευχαρίστησε με ξεχωριστή τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβανανκαι απολαμβάνουν και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της Π.Ε.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση