Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης
Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης

Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης

Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της Π.Ε της Δ ο Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.

«Εμείς θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται γραμματέας μετά από χρόνων στη Δ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί ότι αν εργαστείς η θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το της αξιοκρατίας εκπέμπει η  σήμερα», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης ο οποίος μίλησε παράλληλα αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την επιτυχία που είπε ότι σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ότι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας Π.Ε και ευχαρίστησε με ξεχωριστή τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβανανκαι απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της Π.Ε.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση