Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης
Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης

Ν.Δ: Νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ο Λ. Αυγενάκης

Δια βοής εξελέγη νέος γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.

«Εμείς θα είμαστε η τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές», είπε στη σύντομη του ο κ. Αυγενάκης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται γραμματέας μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί ότι αν εργαστείς η θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το της αξιοκρατίας εκπέμπει η  ΝΔ σήμερα», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης ο οποίος μίλησε παράλληλα αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την που είπε ότι σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ότι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας Π.Ε και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβανανκαι απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της Π.Ε.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επέκταση επιδόματος επικίνδυνης & ανθυγιεινής εργασίας στους επισκέπτες υγείας των μονάδων του πρώην ΙΚΑ … - https://t.co/Ekbfs8BdT6 -

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Μαγνησίας - https://t.co/imhtkFHkrF -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο διαδικτυακό Forum για τον Τουρισμό New Deal Europe 2021 - https://t.co/vNHhnTDzVd -

"Αλιεύοντας" την είδηση