Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ν.Δ.: Εξεταστική για την οικονομία από το 1981
Ν.Δ.: Εξεταστική για την οικονομία από το 1981

Ν.Δ.: Εξεταστική για την οικονομία από το 1981

Εξεταστική που θα διερευνήσει την πορεία των οικονομικών από το 1981 έως και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και «θεσμών», αντιπροτείνει η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταψηφίσει, ως εκ τούτου, την κυβερνητική πρόταση που θέτει στο επίκεντρό της την περίοδο 2009 – 2014, ωστόσο θα συμμετάσχει κανονικά στις της επιτροπής που θα συγκροτηθεί, καθώς στόχος είναι να αντικρουστεί και η επιχειρηματολογία που θα αναπτύξει η κυβερνητική πλευρά. Στη Νέα Δημοκρατία υπήρξαν και σκέψεις για καταψήφιση και, παράλληλη, αποχή από την εξεταστική επιτροπή, οι οποίες ωστόσο εγκαταλείφθηκαν όταν γνωστοποιήθηκε ότι ΠΑΣΟΚ και «Ποτάμι» θα συμμετείχαν κανονικά. Αντίστοιχα, εδώ και ημέρες, σειρά στελεχών επέμεναν για την ανάγκη συμμετοχής, ενδεχομένως και υπερψήφισης της κυβερνητικής πρότασης, υπό το επιχείρημα ότι η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση