Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ν. Αναστασιάδης: Υπάρχει στέρεα βάση για συμφωνία
Ν. Αναστασιάδης: Υπάρχει στέρεα βάση για συμφωνία

Ν. Αναστασιάδης: Υπάρχει στέρεα βάση για συμφωνία

 «Τεκμηριωμένες» και «με σημαντική βελτίωση» χαρακτήρισε ο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τις προτάσεις της Ελλάδας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι στο θέμα της Ελλάδας ο ίδιος έχει έντονη ανάμειξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι«μετά τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης υπάρχει μία στέρεα βάση για επίτευξη συμφωνίας». Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, αλλά και της κατανόησης της ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει η , θα εξευρεθεί λύση. «Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος από ό,τι ήμουν, θα πρέπει να πω, τις προηγούμενες μέρες» σημείωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με το χρέος της Ελλάδας, ο Κύπριος απάντησε: «Βασική προϋπόθεση – το έχω πει και έχω στηρίξει την σε όλους τους τόνους – είναι και, εάν θα υπάρξει της οικονομικής κρίσης, η αντιμετώπιση της μη βιωσιμότητας του χρέους. Και, συνεπώς, δεν είναι κατ’ ανάγκη (να υπάρξει) το ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση