Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μουζάλας για τους «οκτώ»: Βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες
Μουζάλας για τους «οκτώ»: Βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες

Μουζάλας για τους «οκτώ»: Βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες

Στην εκτίμηση ότι υπάρχουν «βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ Τούρκοι ξιωμτικοί είναι πραξικοπηματίες», προχώρησε ο Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης στην εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στην εκπομπή «Ιστορίες» του και τον Αλέξη Παπαχελά.

Ο υπουργός αρνήθηκε ότι είχε ενημερωθεί νωρίτερα για τη χορήγηση ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών και ότι δεν ενημέρωσε για αυτό την κυβέρνηση, ενώ ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι στη Μόρια θα υπάρξουν και άλλοi νεκροί απαντά ότι το ζητούμενο είναι η ευρύτερη εικόνα, ότι δηλαδή παρά τη μεγάλη εισροή προσφυγικού κύματος στην , δεν υπήρξαν επιδημία ή άλλες ασθένειες. Οσον αφορά στο μέλλον του στην κυβέρνηση, ο κ. δηλώνει ότι «όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν».

Αναλυτικά ο κ. Μουζάλας στη συνέντευξή του αναφέρει:

Για τη θέση του στην κυβέρνηση:

«Mε εμένα συμβαίνει κάτι παράξενο. Δηλαδή από το δεύτερο μήνα που είμαι υπουργός, συνέχεια με ρωτάνε αν θα παραιτηθώ ή δεν θα παραιτηθώ. (…) Εγώ αυτό που εσείς λέτε υπουργός, εγώ αισθάνομαι ότι μου ανετέθη μια αποστολή. Θέλω να φανώ χρήσιμος σε αυτή την αποστολή.

Α. Παπαχελάς: Έχει ολοκληρωθεί αυτή η αποστολή;

Γ. Μουζάλας: Νομίζω ότι οι κύκλοι κλείνουνε. Θα εξαρτηθεί. Δε μπορώ να σας πω ότι έκλεισε ο κύκλος, αλλά νομίζω ότι όλοι οι κύκλοι κλείνουνε κάποτε. Εμένα με ενδιαφέρει, ανέλαβα μια αποστολή, ακτιβιστικά το βιώνω, με τεράστια ευθύνη. Αν μετά από καιρό λεχθεί ότι υπήρξα χρήσιμος στην χώρα και στους και σημαίνει ότι καλά τα καταφέραμε με όλα τα λάθη τα οποία έχουν γίνει.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση