Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μουζάλας για τους «οκτώ»: Βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες
Μουζάλας για τους «οκτώ»: Βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες

Μουζάλας για τους «οκτώ»: Βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες

Στην εκτίμηση ότι υπάρχουν «βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ Τούρκοι είναι πραξικοπηματίες», προχώρησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στην εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά.

Ο υπουργός αρνήθηκε ότι είχε ενημερωθεί νωρίτερα για τη χορήγηση ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών και ότι δεν ενημέρωσε για αυτό την , ενώ ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι στη θα υπάρξουν και άλλοi νεκροί απαντά ότι το ζητούμενο είναι η ευρύτερη εικόνα, ότι δηλαδή παρά τη μεγάλη εισροή προσφυγικού κύματος στην , δεν υπήρξαν ή άλλες ασθένειες. Οσον αφορά στο του στην , ο κ. Μουζάλας δηλώνει ότι «όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν».

Αναλυτικά ο κ. Μουζάλας στη συνέντευξή του αναφέρει:

Για τη θέση του στην κυβέρνηση:

«Mε εμένα συμβαίνει κάτι παράξενο. Δηλαδή από το δεύτερο μήνα που είμαι υπουργός, συνέχεια με ρωτάνε αν θα παραιτηθώ ή δεν θα παραιτηθώ. (…) Εγώ αυτό που εσείς λέτε υπουργός, εγώ αισθάνομαι ότι μου ανετέθη μια . Θέλω να φανώ χρήσιμος σε αυτή την .

Α. Παπαχελάς: Έχει ολοκληρωθεί αυτή η ;

. Μουζάλας: Νομίζω ότι οι κύκλοι κλείνουνε. Θα εξαρτηθεί. Δε μπορώ να σας πω ότι έκλεισε ο κύκλος, αλλά νομίζω ότι όλοι οι κύκλοι κλείνουνε κάποτε. Εμένα με ενδιαφέρει, ανέλαβα μια αποστολή, ακτιβιστικά το βιώνω, με τεράστια ευθύνη. Αν μετά από καιρό λεχθεί ότι υπήρξα χρήσιμος στην χώρα και στους και μετανάστες σημαίνει ότι καλά τα καταφέραμε με όλα τα λάθη τα οποία έχουν γίνει.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τριάντα τρία θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/rWIjABod7O -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vmmP4633is -

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

"Αλιεύοντας" την είδηση