Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μόνη της στην μπανιέρα γέννησε η 22χρονη
Μόνη της στην μπανιέρα γέννησε η 22χρονη

Μόνη της στην μπανιέρα γέννησε η 22χρονη

Πέταξε το της στον ακάλυπτο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της ς σχετικά με την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυς στη Νέα Σμύρνη.

Η 22χρονη που ομολόγησε χθες στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις πράξεις της, ήταν φοιτήτρια σε ΤΕΙ στην . Οπως ανέφερε η ίδια αφού κατάλαβε ότι είναι έγκυος, ήθελε να κρατήσει το και για αυτό ήρθε στην Αθήνα και γράφτηκε σε κάποιο ΙΕΚ.

Εμενε με τη της στην οποία φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, πως δεν είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Το χρονικό 

Την περασμένη Παρασκευή, η 22χρονη γέννησε μόνη της στη μπανιέρα, όταν έλειπε η της στη δουλειά που είναι τραπεζική υπάλληλος. Εκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και πέταξε τον πλακούντα στα σκουπίδια. Στη συνέχεια, τύλιξε το μωρό σε σεντόνι και το πέταξε στον ακάλυπτο, όπως ομολόγησε.

Οι αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών εξέτασαν όλους τους κατοίκους της πολυς αρχικά δεν προέκυψε κάποιος προφανής ύποπτος, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να επανεξετάζουν κάποιους υπόπτους και καξαν στην κοπέλα λόγω και της ηλικίας της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι αντιμετωπίζει επιλόχια κατάθλιψη, ενώ έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο – όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη – για προληπτικούς λόγους καθώς δεν είχε λάβει καμία φροντίδα μετά τη γέννα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση