Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: «Ξεκινάμε! Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας»
Μητσοτάκης: «Ξεκινάμε! Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας»

Μητσοτάκης: «Ξεκινάμε! Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας»

Την νάγκη η Νέ Δημοκρατία να αποδείξει τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της προκειμένου να δείξει στους ότι το ίδιο θα πράξει και ως κυβέρνηση στα δημόσια οικονομικά εστίασε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρνοντας ως παράδειγμα την μετακόμιση στα νέα γραφεία της στο Μοσχάτο.

«Μία νέα σελίδα ξεκινάει σήμερα για τη , εδώ στα καινούργια μας γραφεία, στην όμορφη γειτονιά του Μοσχάτου. Άλλη μία προεκ δέσμευσή μου, για μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, γίνεται πράξη. Βάζουμε σε τάξη το μας, τη . Και με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: ότι μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα. Και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης από τα νέα γραφεία της Πειραιώς.

Ο πρόεδρος της , κατά την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων του κόμματος στο Μοσχάτο, συγκάλεσε εκεί τη σύσκεψη του «πρωινού καφέ», όπου παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, και οι στενοί του συνερ.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε τα νέα γραφεία «να είναι τυχερά, καλορίζικα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε ένα νέο, μεγάλο κύκλο πολιτικών επιτυχιών».

Υπενθυμίζεται ότι με τη μετακόμιση στην Πειραιώς η θα πληρώνει μίσθωμα 9.800 ευρώ μηνιαίως αντί 95.000 ευρώ για τα γραφεία της Συγγρού.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

"Αλιεύοντας" την είδηση