Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δε κυβερνιέται η Ελλάδα
Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δε κυβερνιέται η Ελλάδα

Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δε κυβερνιέται η Ελλάδα

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρ αναφορικά με την επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους σχολίασε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από σχετικό ερώτημα που του απεύθυναν  δημοσιογράφοι.

«Ο κ. αναφέρθηκε σε “παραθυράκι” που επέτρεψε στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Είπε μάλιστα ότι η  Κυβέρνησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κλείσει. Μέμφθηκε μάλιστα γι' αυτό τον κ. Κατρούγκαλο», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης για να συμπληρώσει ότι «πράγματι αυτό το “παραθυράκι” άνοιξε ο νόμος Κατρούγκαλου. Όμως από το βήμα της Βουλής τον είχα προειδοποιήσει σε υψηλούς τό ότι αυτά ακριβώς θα ήταν τα αποτελέσματα της ρύθμισης που έφερνε προς ψήφιση.

Πέραν αυτού,  ο κ. αναφερόμενος στο θεσμό της αυτοδίκαιης ς τον οποίο εφάρμοσα οδηγώντας εκτός Δημοσίου υπαλλήλους που παραπέμπονταν αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα,  μίλησε για τον “κατάπτυστο” νόμο Μητσοτάκη.

Τον ενημερώνω ότι ο δήθεν “νόμος Μητσοτάκη” ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2012, σε χρόνο δηλαδή που δεν ήμουν υπουργός.

Ο αιφνιδιάζεται  από τους ίδιους τους νόμους που η Κυβέρνησή του φέρνει στη Βουλή. Ο δεν ενημερώνεται για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους. Είναι θλιβερό και πολύ ανησυχητικό.

Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι έτσι δεν κυβερνιέται η ».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση