Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δε κυβερνιέται η Ελλάδα
Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δε κυβερνιέται η Ελλάδα

Μητσoτάκης: Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι έτσι δε κυβερνιέται η Ελλάδα

Τις του Αλέξη Τσίπρ ναφορικά με την επιστροφή επίορκων δημοσίων υπαλλήλων στις θέσεις τους σχολίασε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας ς, Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από σχετικό ερώτημα που του απεύθυναν  .

«Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε “παραθυράκι” που επέτρεψε στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Είπε μάλιστα ότι η  Κυβέρνησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κλείσει. Μέμφθηκε μάλιστα γι' αυτό τον κ. Κατρούγκαλο», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης για να συμπληρώσει ότι «πράγματι αυτό το “παραθυράκι” άνοιξε ο νόμος Κατρούγκαλου. Όμως από το βήμα της Βουλής τον είχα προειδοποιήσει σε υψηλούς τό ότι αυτά ακριβώς θα ήταν τα της ρύθμισης που έφερνε προς ψήφιση.

Πέραν αυτού,  ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο θεσμό της αυτοδίκαιης αργίας τον οποίο εφάρμοσα οδηγώντας εκτός Δημοσίου υπαλλήλους που παραπέμπονταν αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα,  μίλησε για τον “κατάπτυστο” νόμο Μητσοτάκη.

Τον ενημερώνω ότι ο δήθεν “νόμος Μητσοτάκη” ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2012, σε χρόνο δηλαδή που δεν ήμουν .

Ο πρωθ αιφνιδιάζεται  από τους ίδιους τους νόμους που η Κυβέρνησή του φέρνει στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός δεν ενημερώνεται για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους. Είναι θλιβερό και πολύ ανησυχητικό.

Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι έτσι δεν κυβερνιέται η ».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση