Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: «Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές»
Μητσοτάκης: «Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές»

Μητσοτάκης: «Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές»

Υπέρ της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας με φορολογικά κίνητρα και με μείωση του μη μισθολογικού κόστους τάχθηκε ο πρόεδρος της Νέας ς, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του στο πρώτο προσυνέδριο του κόμματός του «για τους Εργαζόμενους και τους Ανέργους» στη Νίκαια.

Ο πρόεδρος της , εξήγησε ότι η επιλογή της Νίκαιας δεν ήταν τυχαία και ότι έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς είναι μία περιοχή ταυτισμένη με τον κόσμο της ς και με τις εργασιακές διεκδικήσεις αλλά με υψηλό πια ποσοστό ανεργίας.

 Προτεραιότητα της είναι η δημιουργία νέων θέσεων ς, Νέα σημαίνει νέες δουλειές, ανέφερε παραστατικά ο κ. Μητσοτάκης και εξήγησε ότι η καλύτερη κοινωνική είναι η δημιουργία θέσεων απασχόλησης. Υπογράμμισε ότι οι νέες θέσεις εργασίας θα προκύψουν από την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μέσα στα επόμενα χρόνια απαιτείται επενδυτική έ δισ. ».

Χαρακτήρισε δε τραγωδία ότι το 40% των νέων πτυχιούχων είναι καταδικασμένοι σε ανεργία και σημείωσε την ανάγκη προγραμμάτων κατάρτισης των εργαζομένων.
Μίλησε ξανά για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για μείωση των φορολογικών βαρών που λειτουργούν σαν μέγγενη για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, και έστειλε το μήνυμα ότι όποιος θα θέλει να επενδύσει στη χώρα μας θα γνωρίζει πως θα έχει απέναντί του ένα κράτος φιλικό.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση