Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους»
Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους»

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους»

Με μία ανοικτή στο Μενίδι, επ' αφορμή των εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να γιορτάσει την 43η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.

«Είμαστε ένα κόμμα των πολλών, μία γνήσια λαϊκή παράταξη, αντίθετα με εκείνους που θέλουν να διχάσουν, εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας και λέμε σε όλους τους ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την γιατί μπορούμε καλύτερα. 43 χρόνια μετά, η φλόγα της παραμένει δυνατή. Μας φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Μας θυμίζει ότι το χρέος μας απέναντι στην δεν έχει τελειώσει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. Έκανε αναδρομή στα 43 χρόνια με αναφορές σε όλους τους προηγούμενους αρχηγούς από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον ρόλο του στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους, κομματικά μέλη και στελέχη αλλά και τους βουλευτές και πολιτευτές της Β΄ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «η είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους όσοι θέλουν να συνδράμουν σε μία σκληρή εποχή απαξίωσης της ς και σε όσους θέλουν να συμβάλλουν σε ένα νέο ξεκίνημα. Η ΝΔ είναι η μεγαλύτερη δύναμη της ς. Επάνω μας ακουμπάνε όλοι ακόμη κι εκείνοι που δεν μας ψηφίζουν και σύντομα θα της δοθεί ξανά η εντολή να κυβερνήσει και αυτή είναι η μεγάλη μας ευθύνη και η αποστολή μας. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε μαζί και μαζί θα γράψουμε μία νέα ».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση