Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης: H απάντηση στην Ευρώπη δεν μπορεί να έρθει από την Αριστερά
Μητσοτάκης: H απάντηση στην Ευρώπη δεν μπορεί να έρθει από την Αριστερά

Μητσοτάκης: H απάντηση στην Ευρώπη δεν μπορεί να έρθει από την Αριστερά

Με τον τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλιας Π. Κοέλιο συναντήθηκε εχτές ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι Ελλάδα και έχουν πολλές ομοιότητες καθώς πρόκειται για δύο χώρες περίπου με το ίδιο μέγεθος, μεσογειακές ενώ και οι δύο πέρασαν από την εμπειρία ενός προγράμματος προσαρμογής.

“Μόνο που η κατάφερε κάτω από την ηγεσία του Pedro Passos Coelho να απομακρυνθεί από τα Μνημόνια, ενώ δυστυχώς η χώρα μου βρίσκεται ακόμα σε ένα τρίτο εξαιρετικά επώδυνο Μνημόνιο, ως των προβληματικών χειρισμών της υφιστάμενης Κυβέρνησης”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα υπογράμμισε πως “μόνο οι φιλελεύθερες , που στηρίζουν την πραγματική και προσελκύουν ιδιωτικές , μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα”. Διευκρίνισε επίσης ότι οποιαδήποτε αυτές οι να ακυρωθούν, δημιουργεί τελικά πρόβλημα στην ίδια τη της οικονομίας.

“Αυτό είναι το ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, κάτω από μια Αριστερή Κυβέρνηση. Εν μέρει αυτό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πορτογαλία.

Θέλω να επισημάνω, επίσης, ότι συζητήσαμε με τον Pedro Passos Coelho τις προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις απαντήσεις που μπορεί να δώσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ένωσή μας, ειδικά μετά την προβληματική ιστορία του Brexit. H απάντηση στην Ευρώπη δεν μπορεί να έρθει από την Αριστερά. Η Κεντροδεξιά οφείλει να προτάξει για τους πολίτες της Ευρώπης ένα νέο αναπτυξιακό όραμα το οποίο θα μπορέσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες να αγκαλιάσουν και να πιστέψουν και πάλι”, συμπλήρωσε ο Κ. Μητσοτάκης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση