Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι ένα άδειο κοστούμι
Μητσοτάκης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι ένα άδειο κοστούμι

Μητσοτάκης: Η έξοδος από τα μνημόνια είναι ένα άδειο κοστούμι

«Η κοινωνία απαιτεί να γίνει η μία κανονική χώρα» είπε ο στην αρχή της ομιλίας του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του και την οπτική του για το που βαδίζει η χώρα.

«Οι πολίτες ζητούν πολιτική αλλαγή και θέλουν να φύγει το συντομότερο δυνατό η ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» υπογράμμισε χαρακτηρίζοντας τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό του ψεύδους που προπαγανδίζει νέους μύθους περί πρωτογενούς πλεονάσματος.

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε αναλυτικά στο γιατί η δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα με την ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εστιάζοντας στο ότι το «το κράτος χρωστάει στους πολίτες πάνω από 6 δις ευρώ», ενώ αναφέρθηκε και στα φαινόμενα ανομίας λέγοντας πως «γίνεται πάρτυ με μολότοφ» και «τα πανεπιστήμια είναι θερμοκοιτίδες ς».

«Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Μετατρέπουν σε λιτότητα την ανικανότητα τους να κυβερνήσουν και η αναπτυξιακή απόσταση από τις υπόλοιπες χώρες μεγαλώνει» είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ προσθέτοντας πως «έχουμε τους χαμηλότερους ρυθμούς ς σε όλη την Ευρώπη» και «ο κ. Τσίπρας κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και περισσότερους».

Όσον αφορά τα μνημόνια ο κ. είπε πως είναι μύθος πως η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια τον Αύγουστο του , υπογραμμίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας δέσμευσε την χώρα σε πολύ υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση