Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά Καμμένου
Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά Καμμένου

Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά Καμμένου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο πρόεδρος της Νέας ς, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όλα τα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι».

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο Αction24, επανήλθε στην υπόθεση με την Σαουδική Αραβία, ζήτημα για το οποίο η  Νέα απηύθυνε νωρίτερα σήμερα ερωτήσεις τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Εξωτερικών κάνοντας λόγο για «εξόφθλαμο σκάνδαλο».

«Οι και είναι το ίδιο πράγμα. Συγκυβερνούν και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Και πιστεύω ότι τελικά θα καταδικαστούν και οι δύο στη συνείδηση του Ελληνικού λαού», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της και συμπλήρωσε: «Υπάρχει μείζων ζήτημα με τον κ. Καμμένο. Η υπόθεση με την Σαουδική Αραβία χρήζει και δικαστικής διερεύνησης».

«Θεωρώ, ότι επανειλημμένα ο κ. έχει εκθέσει τη χ, έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα προφανώς στον εταίρο του και όσο ο εταίρος του τον καλύπτει, όσο ο κ. τον καλύπτει, τόσο είναι συν στις πράξεις και στις παραλείψεις του κ. Καμμένου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση