Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά Καμμένου
Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά Καμμένου

Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας κατά Καμμένου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο γι πρότση δυσπιστίας κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, , τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι».

Ο κ. μιλώντας στο Αction24, επανήλθε στην υπόθεση με την Σαουδική Αρα, ζήτημα για το οποίο η  Νέα Δημοκρατία απηύθυνε νωρίτερα σήμερα ερωτήσεις τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Εξωτερικών κάνοντας λόγο για «εξόφθλαμο σκάνδαλο».

«Οι και Τσίπρας είναι το ίδιο πράγμα. Συγκυβερνούν και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Και πιστεύω ότι τελικά θα καταδικαστούν και οι δύο στη συνείδηση του Ελληνικού λαού», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της και συμπλήρωσε: «Υπάρχει μείζων ζήτημα με τον κ. Καμμένο. Η υπόθεση με την Σαουδική Αρα χρήζει και δικαστικής διερεύνησης».

«Θεωρώ, ότι επανειλημμένα ο κ. έχει εκθέσει τη χ, έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα προφανώς στον εταίρο του και όσο ο εταίρος του τον καλύπτει, όσο ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει, τόσο είναι συνένοχος στις πράξεις και στις παραλείψεις του κ. Καμμένου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση