Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητρόπουλος: Προσβολή για την Αττική ο αποκλεισμός μου από τις λίστες
Μητρόπουλος: Προσβολή για την Αττική ο αποκλεισμός μου από τις λίστες

Μητρόπουλος: Προσβολή για την Αττική ο αποκλεισμός μου από τις λίστες

Τη στήριξη του ΚΚΕ πρότεινε εμμέσως, ο πρώην ς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς, όπως είπε, «αυτό είναι πατριωτική στάση σήμερα, έντιμη πολιτική στάση». «Να στείλει μήνυμα ο λαός, ιδιαίτερα η νέα γενιά, είτε με αποχή είτε με λευκό είτε με έντιμη ψήφο προς το ΚΚΕ» είπε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Παραπολιτικά), αν και σημείωσε πως ο ίδιος δεν λέει ότι θα ψηφίσει το ΚΚΕ.

Ο κ. Μητρόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για σπίλωσης και εξόντωσής του και ιης -όπως τη χαρακτήρισε- υφς της έδρας του με στόχο να στηριχθεί άλλο στέλεχος.

Επέκρινε και τον Αλέξη , φωτογραφίζοντας τον ως τον υπαίτιο του αποκλεισμού του και σημειώνοντας πως «αυτά δεν τα κάνουν ούτε εκφυλισμένες ηγεσίες σταλινικών κομμάτων» και πως όφειλε η του κόμματος να του ανακοινώσει τη μη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια με συνετότερο τρόπο. «Το ζήτημα είναι πολιτικό, αντί να μου πουν ότι υπάρχει πολιτική διαφωνία, με κόψανε» τόνισε και χαρακτήρισε «προσβολή» για την το «κόψιμό» του από τις λίστες.

Κατηγόρησε επίσης την του ΣΥΡΙΖΑ πως πέρασε σε αριστερού θατσερισμού και ζήτησε να μην νομιμοποιηθεί το τριπλό μνημόνιο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση