Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητρόπουλος: Προσβολή για την Αττική ο αποκλεισμός μου από τις λίστες
Μητρόπουλος: Προσβολή για την Αττική ο αποκλεισμός μου από τις λίστες

Μητρόπουλος: Προσβολή για την Αττική ο αποκλεισμός μου από τις λίστες

Τη στήριξη του ΚΚΕ πρότεινε εμμέσως, ο πρώην βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης , καθώς, όπως είπε, «αυτό είναι πατριωτική στάση σήμερα, έντιμη πολιτική στάση». «Να στείλει ο λαός, ιδιαίτερα η νέα γενιά, είτε με είτε με λευκό είτε με έντιμη ψήφο προς το ΚΚΕ» είπε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Παραπολιτικά), αν και σημείωσε πως ο ίδιος δεν λέει ότι θα ψηφίσει το ΚΚΕ.

Ο κ. κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για σπίλωσης και εξόντωσής του και ιης -όπως τη χαρακτήρισε- υφαρπαγής της έδρας του με στόχο να στηριχθεί άλλο στέλεχος.

Επέκρινε και τον Αλέξη Τσίπρα, φωτογραφίζοντας τον ως τον υπαίτιο του αποκλεισμού του και σημειώνοντας πως «αυτά δεν τα κάνουν ούτε εκφυλισμένες ηγεσίες σταλινικών κομμάτων» και πως όφειλε η του κόμματος να του ανακοινώσει τη μη συμμετοχή του στα με συνετότερο τρόπο. «Το ζήτημα είναι πολιτικό, αντί να μου πουν ότι υπάρχει πολιτική διαφωνία, με κόψανε» τόνισε και χαρακτήρισε «προσβολή» για την Αττική το «κόψιμό» του από τις λίστες.

Κατηγόρησε επίσης την του ΣΥΡΙΖΑ πως πέρασε σε αριστερού θατσερισμού και ζήτησε να μην νομιμοποιηθεί το τριπλό μνημόνιο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση