Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μητρόπουλος: «Κανένας νομικός λόγος να μην συμπεριληφθώ στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ»
Μητρόπουλος: «Κανένας νομικός λόγος να μην συμπεριληφθώ στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ»

Μητρόπουλος: «Κανένας νομικός λόγος να μην συμπεριληφθώ στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ»

Πολιτική σε βάρος του, χαρακτήρισε ο κ. Αλ. Μητρόπουλος την ανακίνηση και δημοσιο παλαιάς (από το 1999) φορος του υπόθεσης.

Σε Τύπου παρουσιάζοντας σειρά εγγράφων υποστήριξε πως ο ίδιος είναι από καιρό απολύτως εντάξει στις φορολογικές του υποχρεώσεις, και υπό το πρίσμα αυτό έκανε λόγο για σειρά νέων σε βάρος του επιθέσεων που στόχο έχουν τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμφανώς φορτισμένος από το γεγονός ότι η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκς επικαιρότητας, ο κ. Μητρόπουλος αφού σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένας νομικός λόγος, μετά και από τα «αποδεικτικά στοιχεία» τα οποία παρουσιάζει, προκειμένου να μην συμπεριληφθεί στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ότι αναμένει την τελική του πρωθυπουργού ως προς το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι σε αυτές, προκειμένου να ανακοινώσει τις περαιτέρω κινήσεις του.

ύμφωνα με τον ως πρότινος Α' Αρόεδρο της ς, πολιτικός στόχος έγινε εξαιτίας των απόψεών του για την επικινδυνότητα των προβλέψεων του Μνημονίου ως προς τα εργασιακά, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενώ από τα λεγόμενά του φάνηκε η πηγή των επιθέσεων να βρίσκεται εντός του κόμματός του. Τούτων δοθέντων, πάντως, δήλωσε ότι επιθυμία του είναι μέσα από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη για την άμβλυνση ακριβώς των αρνητικών επιπτώσεων των Μνημονίων και με την ελπίδα ότι «η προσπάθειά μας μακροπρόθεσμα θα δικαιωθεί με την κινητο όλου του ικανού, ενεργού, πρόθυμου και πατριωτικού προοδευτικού δυναμικού του χώρου και του τόπου».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητρόπουλος υπογράμμισε: «Σε αυτό τον αγώνα όλοι οι δυνάμενοι μπορούν να προσφέρουν με πνεύμα σύμπνοιας και αλληλοκατανόησης, κυρίως των ιδιαιτέρων ευαισθησιών του καθενός μας. Ασφαλώς, κάθε προσωπική φιλοδοξία είναι θεμιτή. Δεν επιτρέπεται όμως σε κανέναν η προσωπική διαβολή, υπόγεια υπονόμευση, η εσπευσμένη ανθρωποθυσία με στρεβλά, παραποιημένα, ατελή ή ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση