Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μήνυση ProWal κατά του Αττικού Πάρκου για εγκληματική συμπεριφορά στα δελφίνια
Μήνυση ProWal κατά του Αττικού Πάρκου για εγκληματική συμπεριφορά στα δελφίνια

Μήνυση ProWal κατά του Αττικού Πάρκου για εγκληματική συμπεριφορά στα δελφίνια

Σωρεί πραβάσεων κατέγραψε ο ερμανικός Οργανισμός Προστασίας των Ζώων ProWal, στο και όπως ενημέρωσε, θα προβεί σε για εγκληματική συμπεριφορά.

Στις εγκαταστάσεις του Πάρκου και το δελφινάρο βρέθηκε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Αντρέας Μόρλοκ, ο οποίος, όπως είπε: «Στα α δίνονται εντολές από τους εκπαιδευτές να εκτελούν παραστάσεις ενώπιον του κοινού».

«Όσο πιο θεαματικές είναι οι τούμπες και οι πιρουέτες των δελφινιών τόσο πιο δυνατό είναι το χειροκρότημα του κοινού. Παρατηρήσαμε και καταγράψαμε σε βίντεο ότι τα α έπρεπε να πηδούν πάνω από τσιμεντένιους τοίχους εκτός της πισίνας, σίγουρα όχι φυσιο συμπεριφορά των δελφινιών. Μάθαμε ότι οι επίσημες Ελληνικές αρχές θεωρούν αυτή τη συμπεριφορά εκπαιδευτική, εμείς όμως έχουμε διαφορετική αφού έχουμε καταγράψει και παρατηρήσει δελφίνια σε πάνω από 50 δελφινάρια του κόσμου», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «Καταγράψαμε επίσης ελλιπείς εγκαταστάσεις σης των φυλακισμένων δελφινιών και διαπιστώσαμε σοβαρότατες παραβάσεις κατά την επιθεώρησή μας».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση