Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μήνυμα Ευρώπης και ενότητας από τον Γ. Καμίνη
Μήνυμα Ευρώπης και ενότητας από τον Γ. Καμίνη

Μήνυμα Ευρώπης και ενότητας από τον Γ. Καμίνη

Μήνυμα Ευρώπης έστειλε από το Καλλιμάρμαρο ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμμίνης, απευθυνόμενος στους Αθηναίους που συγκεντρώθηκαν εκεί προκειμένου να διαδηλώσουν υπέρ του «ΝΑΙ».

Ο κ. Καμίνης εμφανίστηκε ενωτικός απέναντι στον διχασμό, τόνισε πως ο πρωθυπουργός, με τις επιλογές του πλέον δεν έχει συνομιλητές στο εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε στους μισθούς και τις συντάξεις τις οποίες «η διατυμπανίζει πως θα διαφυλάξει, όμως δεν έχει τα χρήματα να τις πληρώσει».

«Θέλουμε ένα άλλο μέλλον για τα παιδιά μας. Θέλουμε την , το . Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τις εμμονές του κ. ; Ξέρουμε την , θα είναι επίπονη, αλλά ασφαλής. Είναι η και το η λύση. Για αυτό είμαστε εδώ.

«Είμαστε περήφανος λαός, όχι μόνο για την μας και την πανέμορφη χώρα μας. Αυτή η μας έδωσε μια νέα αξιοπρέπεια και μια υπερηφάνεια. Την βλέπω κάθε μέρα, στα συσσίτια, με περήφανους εθελοντές. Αυτή η Ελλάδα υπάρχει, την βλέπουμε να βραβεύεται.

Η δημιουργική Ελλάδα, αυτή η Ελλάδα είναι που μας εμπνέει. Μακριά από το στείρο ΟΧΙ. Κάποτε πρέπει να το πούμε. Για τα δεινά της χώρας δεν μας φταίνε μόνο οι ξένοι. Να κοιτάξουμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη.

Το «ΝΑΙ» είναι η ασφάλεια, η αυτοπροστασία της χώρας απέναντι στην κατάρρευσή της».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση