Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μήνυμα Ευρώπης και ενότητας από τον Γ. Καμίνη
Μήνυμα Ευρώπης και ενότητας από τον Γ. Καμίνη

Μήνυμα Ευρώπης και ενότητας από τον Γ. Καμίνη

Μήνυμ ς έστειλε πό το Καλλιμάρμαρο ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμμίνης, απευθυνόμενος στους Αθηναίους που συγκεντρώθηκαν εκεί προκειμένου να διαδηλώσουν υπέρ του «ΝΑΙ».

Ο κ. εμφανίστηκε ενωτικός απέναντι στον διχασμό, τόνισε πως ο πρωθ, με τις επιλογές του πλέον δεν έχει συνομιλητές στο εξωτερικό, ενώ αναφέρθηκε στους μισθούς και τις συντάξεις τις οποίες «η κυβέρνηση διατυμπανίζει πως θα διαφυλάξει, όμως δεν έχει τα χρήματα να τις πληρώσει».

«Θέλουμε ένα άλλο μέλλον για τα παιδιά μας. Θέλουμε την , το . Πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τις εμμονές του κ. Τσίπρα; Ξέρουμε την βιώσιμη λύση, θα είναι επίπονη, αλλά ασφαλής. Είναι η Ευρώπη και το Ευρώ η λύση. Για αυτό είμαστε εδώ.

«Είμαστε περήφανος λαός, όχι μόνο για την μας και την πανέμορφη χώρα μας. Αυτή η κρίση μας έδωσε μια νέα αξιοπρέπεια και μια υπερηφάνεια. Την βλέπω κάθε μέρα, στα συσσίτια, με περήφα εθελοντές. Αυτή η Ελλάδα υπάρχει, την βλέπουμε να βραβεύεται.

Η δημιουργική Ελλάδα, αυτή η Ελλάδα είναι που μας εμπνέει. Μακριά από το στείρο ΟΧΙ. Κάποτε πρέπει να το πούμε. Για τα δεινά της χώρας δεν μας φταίνε μόνο οι ξένοι. Να κοιτάξουμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη.

Το «ΝΑΙ» είναι η ασφάλεια, η αυτοπροστασία της χώρας απέναντι στην κατάρρευσή της».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση