Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω θυελλωδών ανέμων – Ερχονται βροχές και καταιγίδες
Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω θυελλωδών ανέμων – Ερχονται βροχές και καταιγίδες

Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω θυελλωδών ανέμων – Ερχονται βροχές και καταιγίδες

Βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές κατά τόπους ισχυρές θα είναι για σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Σημειώνεται ότι λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ έχουν δημιουργηθεί μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές .

Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα.

Το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό του υδροπτέρυγου από Αλόνησο για Βόλο ενώ τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα- και Λευκίμη-Ηγουμενίτσα πραγματοποιούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Επίσης δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή - Πρίνου.

Αναλυτικά η του καιρού

 

, ανατολική Στερεά, , ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια τμήματα της ς και την κεντρική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: νότιοι 5 με 7 στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 8 μποφόρ.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση