Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μία νεκρή και μία τραυματίας από κατολίσθηση στη Μεσσηνία
Μία νεκρή και μία τραυματίας από κατολίσθηση στη Μεσσηνία

Μία νεκρή και μία τραυματίας από κατολίσθηση στη Μεσσηνία

Θνάσιμ τραυματίστηκε μία 24χρονη στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου στην Χαραυγή ς, ύστερα από κατολίσθηση βράχων.

Η 25χρονη φίλη της άτυχης νεαρής τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της ς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της ς, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοπέλες, μαζί με τρία ακόμα άτομα, είχαν πάει σήμερα το μεσημέρι για πεζοπορία στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν περάσει από μία , άρχισε να βρέχει.

Αμέσως μετά, για άγνωστο ακόμα λόγο, αποκολλήθηκαν βράχια, τα οποία κτύπησαν τις δύο κοπέλες. Μετά το κτύπημα, η 25χρονη και η 24χρονη έπεσαν σε μία μικρή λίμνη που βρίσκεται στο σημείο.

Τα άτομα που ήταν μαζί με τις δύο κοπέλες, ειδοποίησαν την και το ΕΚΑΒ. Αμέσως μετά, έφθασαν στην περιοχή πυροσβέστες από τους Γαργαλιά και την , οι οποίοι ανέσυραν την 25χρονη και την 24χρονη από την μικρή λίμνη και στην συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 24χρονης.

Να σημειωθεί, ότι την στιγμή της αποκόλλησης των βράχων βρισκόταν αρκετός στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου, αφού είναι μία περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγω του φυσικού τοπίου.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

"Αλιεύοντας" την είδηση