Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Μετωπική στη Βουλή για την εξεταστική για Καμμένο
Μετωπική στη Βουλή για την εξεταστική για Καμμένο

Μετωπική στη Βουλή για την εξεταστική για Καμμένο

Χωρίς την προυσί του άμεσα ενδιαφερόμενου Π.Καμμένου στην αίθουσα, και σε ένα κλίμα έντονα επιβαρυμένο από τις τελευταίες αποκαλύψεις αναφορικά με δραστηριότητες του προέδρου των ΑΕΛ στο πρόσφατο δι του στο Λονδίνο, άρχισε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της ς, η συζήτηση επί της προτάσεως της για σύσταση ς Επιτροπής, αναφορικά με τη φερόμενη εμπλοκή του υπουργού ς Αμυνας στην υπόθεση του υ Noor1.

Οπως ήταν αναμενόμενο, από τις τοποθετήσεις των εισηγητών, κατά την έναρξη της διαδικασίας (που θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα με την διεξαγωγή ψηφοφορίας), ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απορρίπτουν την πρόταση: Τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα αφενός επικαλούνται την εξέλιξη δικαστικής ς, και αφετέρου εξαπολύουν επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κινήσεις σκοπιμότητας. Στον αντίποδα, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης τάσσονται υπέρ της σύστασης εξεταστικής Επιτροπής.

Μόνη «σκιά» έως τώρα, η περίπτωση της Ενωσης Κεντρώων που αν και θεωρητικά τάχθηκε υπέρ της διερεύνησης όλων των υποθέσεων, ο εκπρόσωπός της Μαρ.Γεωργιάδης δήλωσε πως η τελική ψήφος θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της συζήτησης, κάνοντας αρκετούς να υποθέτουν ότι η επιλογή «παρών» είναι στο τραπέζι για το κόμμα του κ. Β.Λεβέντη.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση