Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μεϊμαράκης: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής
Μεϊμαράκης: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής

Μεϊμαράκης: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής

«Πηγαίνουμε σε χωρίς να γνωρίζει κανείς το πλαίσιο της οικονομίας, λόγω των έκτακτων εξελίξεων του Αυγούστου», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Κόντρα Channel και πρόσθεσε ότι «γι' αυτό είχα ζητήσει να δοθούν δύο ακόμη εβδομάδες για τις ».

Απάντησε στον κ. Τσίπρα για τα περί επιστροφής στο παρελθόν και εκδικητικότητας που ανέφερε στην ομιλία του στα λέγοντας: «Οι πολίτες μας κρίνουν. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν συνεργάζεται και ότι θα είναι για οκτώ χρόνια. Ας τον κρίνει ο . Εγώ έχω δώσει δείγματα σύνθεσης όταν ήμουν πρόεδρος της ς, ο κ. Τσίπρας δεν δέχεται ούτε να με δει. Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ λογικής και συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε. Πρέπει να γίνουν οι μεταρ που έχει ψηφίσει, πρέπει να πετύχουμε μικρότερο ποσοστό ς. Αυτά είναι σημεία που μπορούμε να συμφωνήσουμε».

Επανέλαβε ότι η συμφωνία είναι του Τσίπρα και ότι «εμείς ψηφίσαμε την ευρωπαϊκή της χώρας».

Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστεί ένα κόμμα αριστερό με ένα κόμμα της δεξιάς απάντησε: «Με τον Καμμένο γιατί συνεργάζεται; για να του κάνει την βρώμικη δουλειά;», αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Αναφέρθηκε στις μετρήσεις που δείχνουν ότι είναι δεύτερος, λέγοντας ότι οι δημοσκοπήσεις είναι για όλους εκτός από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι κοιτάζουν τα ποιοτικά στοιχεία.

Τριήμερη επίσκεψη Μεϊμαράκη για την 80η ΔΕΘ

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, από αύριο μέχρι και την Κυριακή, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αύριο στις 4 μ.μ. θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στις 5 μ.μ. με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πρώτη Σερρών,τη γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση