Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μεϊμαράκης: «Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για να περάσουμε τον δύσκολο δρόμο»
Μεϊμαράκης: «Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για να περάσουμε τον δύσκολο δρόμο»

Μεϊμαράκης: «Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για να περάσουμε τον δύσκολο δρόμο»

Την ανάγκη συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων επισήμανε ο μετά από τη που είχε με εκπροσώπους της ΓΣΕΕ.

«Πρέπει να συνεννοηθούμε για να υπάρχει ένα εθνικό σχέδιο με επιχειρήματα ουσιαστικά, τα οποία θα μπορέσουμε να θέσουμε στους εταίρους μας και θα προσπαθήσουμε να τα κατανοήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην υπάρχουν επώδυνες αποφάσεις για τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο πρόεδρος της .

Ανέφερε, επίσης, ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη και πως η περιμένει τη συμφωνία -την οποία, όπως είπε, ο έλεγε ότι θα φέρει σε 48 ώρες μετά το και τώρα λέει ότι θα τη φέρει στις 18 Αυγούστου-, «ώστε να τη δούμε, να την κρίνουμε και να προχωρήσουμε με την πορεία που έχουμε χαράξει στην ».

Ο κ. χαρακτήρισε εποικοδομητική τη με τη ΓΣΕΕ, καθώς «μέσα από τέτοιες συναντήσεις εμπλουτίζεις τις απόψεις σου».

«Βεβαίως δεν υιοθετούμε τα πάντα από όσα ακούμε, αλλά τα αξιολογούμε και τα συνθέτουμε με την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση. Τασσόμαστε σε άλλα υπέρ και σε άλλα όχι. Η ΝΔ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον δρόμο του λαϊκισμού, δεν πρόκειται να αντιγράψει την προηγούμενη αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτές τις συμπεριφορές. Και για αυτό ακριβώς θα συμβάλλει με τις δικές τις δυνάμεις ώστε να υπάρχει εθνική συνεννόηση, συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, μια συνεννόηση με τους κοινωνικούς εταίρους, τις κοινωνικές ομάδες για να μπορέσουμε να περάσουμε τον δύσκολο δρόμο που μας ανοίγει το τρίτο », ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση