Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μεϊμαράκης: Παραμένει στόχος η έξοδος από το ευρώ;
Μεϊμαράκης: Παραμένει στόχος η έξοδος από το ευρώ;

Μεϊμαράκης: Παραμένει στόχος η έξοδος από το ευρώ;

Σταθερός στη γραμμή της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας αλλά εξαιρετικά αιχμηρός για τις επιλογές του κ. Αλέξη εμφανίστηκε χθες, στην πρώτη του συνέντευξη (1) ως προέδρος της , ο κ. Ευάγγελος . Θέτοντας, μάλιστα, διαδοχικά ερωτήματα για τους χειρισμούς , ο κ. αναφέρθηκε υπαινικτικά και στην τελική που έφερε ο πρωθυπουργός: «Μήπως, τελικά, στόχος παραμένει η έξοδος από το και γι’ αυτό αποδέχθηκε ένα τόσο βαρύ πακέτο μέτρων, που θα κάνει τους να δυσφορήσουν;» αναρωτήθηκε.

Ο κ. απέκλεισε τη σύμπραξη της με την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι αυτή δεν έχει ζητηθεί, ενώ σε περίπτωση «μεγάλου συνασπισμού» θα αναδεικνυόταν ως αξιωματική η Χρυσή . Εδειξε, δε, ότι δεν θα διευκολύνει τον κ. Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα στις , υπαινισσόμενος ότι ο μόνος λόγος θα είναι για να τακτοποιήσει ο πρωθυπουργός τα του οίκου του.

Το ζήτημα της στρατηγικής του κόμματος συζητήθηκε ακροθιγώς και στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, που συνεδρίασε χθες. Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου επικεντρώθηκαν στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που κυριαρχεί στο νομοσχέδιο της Τετάρτης, με τη Ν.Δ. να επιλέγει ως εισηγητή τον κ. Νίκο Δένδια. Η συγκεκριμένη επιλογή ερμηνεύτηκε ως δείγμα των προθέσεων του προέδρου της Ν.Δ. να άρει αποκλεισμούς του παρελθόντος.

Πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση