Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Σαμαράς:«Όχι» στον αποκλεισμό Γεωργιάδη
Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Σαμαράς:«Όχι» στον αποκλεισμό Γεωργιάδη

Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Σαμαράς:«Όχι» στον αποκλεισμό Γεωργιάδη

Την αντίθεσή τους στην της να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη, εξέφρασαν δημοσίως οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της .

Ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ήδη κατά τη της , ζήτησε να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείο του Προέδρου της Σωτήρης Κορομάντζος διεμήνυσε τη θετική του κ. Μεϊμαράκη. Μετά τα όσα ακολούθησαν, συνεργάτες του έκαναν λόγο για οργή του Ευ. Μεϊμαράκη και στόχευαν τον επικεφαλής της ΚΕΦΕ και Γραμματέα του κόμματος κ. Ανδ. Παπαμιμίκο με τον οποίο, όπως έλεγαν, “ο κ. Μεϊμαράκης έχει ως γνωστόν τις χειρότερες των σχέσεων”.

Ο Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Τουίτερ δήλωσε: «Δεν συμφωνώ στην απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη. Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ»

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας  επίσης μέσω Τουίτερ δήλωσε πως: «Κακώς ακυρώνεται η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη. Θα πρέπει να συμμετέχει κανονικά εφόσον έχει τον  απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Ο πρώην Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την της ΚΕΦΕ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έκανε της εξής δήλωση:
«Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση