Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μεϊμαράκης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε Κομουτσάκο ο Φίλης – εξετάζουμε πρόταση μομφής
Μεϊμαράκης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε Κομουτσάκο ο Φίλης – εξετάζουμε πρόταση μομφής

Μεϊμαράκης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε Κομουτσάκο ο Φίλης – εξετάζουμε πρόταση μομφής

Επίθεση κατά του ίκου Φίλη, με αφορμή τον προπηλακισμό του Γιώργου Κουμουτσάκου έξω από τη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Ποντίων εξαπέλυσε πρόεδρος της Δ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας μάλιστα ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Παιδείας.

«Καλά θα κάνει είτε ο κ. να παραιτηθεί, είτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να πάρει θέση και να τον παραιτήσει. Αναφέρομαι σε αυτό, γιατί σήμερα που είχαμε συγκέντρωση και παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Νέας ς στη συγκέντρωση των Ποντίων, αποδοκιμάστηκαν και έγιναν εις βάρος εκλεκτών συναδέλφων και ιδιαίτερα του Γ. Κουμουτσάκου», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας:

«Θεωρούμε ότι ηθικός αυτουργός είναι ο Ν. ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος δεν πρέπει να έχει καμία θέση στην σήμερα. Και γι' αυτό ακριβώς η Νέα θα εξετάσει -και το τονίζω από τώρα- αν μπορεί συνταγματικά, μέσα στο εξάμηνο που έχει ήδη πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Παιδείας, ώστε να συζητηθεί στη το όλο ζήτημα και να πάρουν όλοι θέση».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση