Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μεϊμαράκης: Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό την Ν.Δ.
Μεϊμαράκης: Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό την Ν.Δ.

Μεϊμαράκης: Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό την Ν.Δ.

Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη .Δ. ζήτησε απόψε από το Ηράκλειο, μιλώντας στην προεκ συγκέντρωση του κόμματος του ο πρόεδρος της .Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Με ιδιαίτερες αναφορές στην και τους Κρητικούς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο Νομό Ηρακλείου. “Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ. για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και κρητικός μετά το 1993”.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε προεκλογικά πει στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.

Ζήτησε από τους να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά.

Ακόμα ζήτησε απ' όλους να γίνουν κήρυκες της ενότητας των Κρητών.

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε» ανέφερε και είπε ότι «όλοι εμείς είμαστε το κόμμα το λαϊκό, το κεντροδεξιό, το φιλελεύθερο».

Νωρίτερα, από την Νεάπολη Λασιθίου ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στην ο της ΝΔ. Νωρίς το μεσημέρι, ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στη Νεάπολη όπου του επιφυλάχθηκε υποδοχή από κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.

Εκεί είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειαρχη Πελαγία Πετράκη, δημάρχους και φορείς της Αυτοδιοίκησης τονίζοντας πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη ΝΔ .

Επίσης συναντήθηκε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού της ψεις σε στην υγεία επίσης αναφέρθηκαν στα θέματα της ανεργίας του τουρισμού κ.α.
Κατά τη συζήτηση που είχε ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα πρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη για να λύσουμε τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε μια βασική κατεύθυνση προκειμένου να συνεννοούμαστε. Ακόμη χαρακτήρισε την επόμενη πενταετία πολύ κρίσιμη για το της χώρας.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση