Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μεϊμαράκης: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου»
Μεϊμαράκης: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου»

Μεϊμαράκης: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου»

«Δεν μπορώ να το εγγυηθώ και νομίζω ότι κανείς πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί το τεχνικό μέρος αυτής της διαδικασίας» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο μιλώντας για το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής του προέδρου της .

«Αλλά ακριβώς επειδή κανείς μας δεν μπορεί να το εγγυηθεί θα πρέπει να πάμε με διαφορετική πρόταση χωρίς να ξεφεύγουμε από το καταστατικό. Θα ακούσατε ότι πρότεινα να πάμε με τους εκλογικούς καταλόγους του 2009 ώστε να υπάρχει μια βάση στους υπολογιστές μας», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της .

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος είπε πως δεν μίλησε ποτέ για δόλο με αφορμή την προηγούμενη αποτυχία στις και πρόσθεσε ότι όποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει δόλος θα πρέπει να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη.

Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ εάν εκείνος εκλεγεί πρόεδρος είπε πως με τα σημερινά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ωστόσο δήλωσε:

«Οι εξελίξεις τρέχουν και αλλάζουν πολλές φορές τα με τα οποία πρέπει να πάρεις μια . Αν εμείς μπορούμε να συνεννοηθούμε και να σύρουμε τον κ. σε μια κατεύθυνση που θεωρούμε ότι είναι σωστή, λογική θα το κάνουμε» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση