Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με την Λαϊκή Ενότητα ο Γ. Ρωμανιάς
Με την Λαϊκή Ενότητα  ο Γ. Ρωμανιάς

Με την Λαϊκή Ενότητα ο Γ. Ρωμανιάς

Τη συνεργασία του με τη Λαϊκή Ενότητα ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Γιώργος Ρωμανιάς κατά τη συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

«Για τρεις λόγους συνεργασία με τη ΛΑΕ: Κανένας βουλευτής από ΛΑΕ δεν έχει ψηφίσει μνημόνια. Πρέπει να καταργηθούν όλα όσα λέει το τρίτο μνημόνιογια το ασφαλιστικό. Είναι μαύρη μέρα για το ασφαλιστικό το τρίτο μνημόνιο» σημείωσε ο κ. Ρωμανιάς. «Πρέπει να δοθεί ένας κοινός αγώνας για να καταργηθούν τα μνημόνια γενικότερα» πρόσθεσε δε ο τέως γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ρωμανιά, λέγοντας ότι είναι «ένας άνθρωπος της δημοκρατίας. «Μπορούμε να δώσουμε μαζί με τον Γιώργο Ρωμανία μαζί έναν αγώνα να ανατραπεί το μνημόνιο και αυτά που προβλέπονται στους ασφαλιστικούς νόμους. Είναι ωραίος αγώνας που θα έχει αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα - https://t.co/zO6gTaiI4E -

  • Ένταξη ιατρείων με κοινή άδεια λειτουργίας σε προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης προσωπικού… - https://t.co/da7W5t9JVa -

  • Ογδόντα οκτώ θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/4fAbIADvJM -

"Αλιεύοντας" την είδηση