Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ » Με την κατάθεση της μητέρας του Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής
Με την κατάθεση της μητέρας του Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

Με την κατάθεση της μητέρας του Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

H της ς του Πύλου Φύσσ, τραγικής φιγούρας, που παρακολουθεί τη δίκη ανελλιπώς από την έναρξή της ως και σήμερα, κυριαρχεί σήμερα στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία από την αρχή της εβδομάδος εισήλθε, επιτέλους, στην εξέταση επί της ουσίας των εγκλημάτων που περιγράφονται στο βαρύ κατηγορητήριο.

Η της ς Φύσσα είναι η δεύτερη για την στυγερή στο Κερατσίνι μετά από εκείνη του πατέρα του που προηγήθηκε την περασμένη Τρίτη και συγκλόνισε το ακροατήριο.

Κατά την κατάθεση της η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 σήμερα το πρωί η Μάγδα Φύσσα αναμένεται να αναφερθεί στα δραματικά γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ο γιός της δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Ο του άτυχου νεαρού κατά την προχθεσινή κατάθεση του μίλησε για “επαγγελματικό χτύπημα και κατ΄ εντολή” ενώ προσδιόρισε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ότι η εντολή δόθηκε “από υψηλά κλιμάκια της ΧΑ” κατονομάζοντας τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ωστόσο ο του Παύλου Φύσσα δεν έδωσε συγκεκριμένα ονόματα ηγετικών στελεχών της ΧΑ οι οποίοι εμπλέκονται στο κουβάρι των υπευθύνων περιέγραψε όμως τα περιστατικά που οδήγησαν στη του παιδιού του που ήταν, όπως είπε, άοπλο.

Η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα αναμένεται να διαρκέσει ως αργά το μεσημέρι ενώ η δίκη θα επαναληφθεί, όπως έχει οριστεί, την προσεχή Τρίτη, 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση