Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Με 156 «υπέρ» η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια
Με 156 «υπέρ» η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια

Με 156 «υπέρ» η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια

Με ψήφους 156 υπέρ, 72 κατά, και 22 «παρών» (από και ΚΚΕ), αποφασίστηκε από τη Βουλή σε ψηφοφορία που διεξήχθη στις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα, μετά από μια θυελώδη πολύωρη συνεδρίαση, η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια.

και αντιπολίτευση εισήλθαν σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης, που επιβαρύνει σε μέγιστο βαθμό το πολιτικό εν μέσω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους: αφορμή η πρόταση της πλειοψηφίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια που συζητήθηκε χθες στη Βουλή. Η συνεδρίαση της Ολομέλειας ήταν θυελλώδης. Οι κ. Αλ. Τσίπρας και Αντ. Σαμαράς προειδοποίησαν αλλήλους για μελλοντική σύσταση ανακριτικών επιτροπών που θα ερευνήσουν ακόμα και ποινικές ευθύνες που τυχόν προκύψουν για τους πρωταγωνιστές σημαντικών αποφάσεων. Το πολιτικό θερμόμετρο, ωστόσο, ανέβηκε όταν επικαλούμενος το περιεχόμενο πρόσφατης συνέντευξης του προέδρου της Ν.Δ. στο Bloomberg, ο πρωθυπουργός ουσιαστικά απέδωσε στον κ. Σαμαρά προθέσεις αντικοινοβουλευτικών, παρασκηνιακών ενεργειών ανατροπής της σημερινής κυβέρνησης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση